Menu
Uw winkelwagen

Watersport - Tijssen Watersport

Tijssen Watersport is een watersportwinkel, gespecialiseerd in watersport artikelen. Wij hebben een erg groot assortiment aan allerlei producten voor op het water, van tassen schoenen en zeilkleding tot aan boot interieur en accu’s.


Watersportbenodigdheden

Bij ons kunt u terecht voor al uw watersport benodigdheden. Zo hebben wij producten voor de onderhoud van uw boot, maar ook voor bijvoorbeeld het interieur ervan. Voor het onderhoud van vaartuigen hebben wij bijvoorbeeld bootverf zoals vernis, die als beschermlaag dient voor de verf en supergloss voor de toplaag. Supergloss is geschikt om een hoogglans laag aan te brengen die de duurzaamheid van de verflagen verhoogt. Voor het interieur van uw boot hebben wij veel stijlvolle, maar ook handige artikelen die speciaal geschikt zijn voor op het water. Als er veel golven zijn op zee, kan een vaartuig nogal bewegen en hierdoor kunnen bijvoorbeeld spullen in de keuken omvallen. Om dit te voorkomen hebben wij bijvoorbeeld de 4-GLAZENHOUDER, dit is een houten rek die ervoor zorgt dat uw glas niet omvalt, in dit rek passen 4 glazen. Naast onze keukenartikelen hebben wij ook interieur dat de boot een huiselijke sfeer geeft, neem bijvoorbeeld het WATERPROOF CUSHION - BLUE NAVY, dit is een kussen dat geheel in stijl is van vaartuigen. Dit kussen is ook verkrijgbaar in de kleuren wit en beige.Watersportkleding bestellen
Naast onze watersportbenodigdheden en boot interieur artikelen, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van al uw watersportkleding. Wij hebben een breed assortiment aan zeilkleding zoals droogpakken, spraytops en wetsuits. Uiteraard kunt u bij ons naast watersportkleding ook nog schoenen en accessoires als handschoenen en tassen bestellen.


Onze diensten
Tijssen Watersport is niet alleen een winkel voor al uw watersport benodigdheden, maar u kunt bij ons ook terecht voor bepaalde diensten. Zo kunt u bij ons gasflessen aanschaffen en als u deze dan weer leeg inlevert, krijgt u daarvoor een nieuw exemplaar terug. Ook voor vragen over de onderhoud en de reparatie van uw boot kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast beheren wij verschillende schuur-, wax-, polijst- en poetsmachines, welke voor € 15,- per dag te huren zijn. Bij het ophalen van de machines krijgt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van ons.


Watersport artikelen kopen of overige vragen?

Heeft u na deze informatie nog vragen over onze watersportwinkel of watersportartikelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.