Menu
Uw winkelwagen

Schoonmaak

30703-1000 HANDSPUIT
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Lankhorst Taselaar Model: 17375100
Type 32700 Set bestaat uit:  PAR MAX pomp, spuitpistool en waterfilter  Zelfaanzuigend tot 2 m  Mag drooglopen en is zeer stil  Afm. pomp: LxBxH: 238x105x103 mm  Slangaansluiting: 1/2"| (13 mm) slang of 1/2"| (13 mm) schroefdraad  Gewicht: 2,5 kg...
€33,40
Excl. BTW:€27,60
AANSLUITSTUK 02920-26 1-4
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Lankhorst Taselaar Model: 17807040
Voor 13 mm (1/4"|) slangen...
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Antislip Dekreiniger met PTEF«
-5 %
Merk: Starbrite Model: 85932
..
€17,95 €18,95
Excl. BTW:€14,83
Antivries voor Drinkwatersystemen
Veel verkocht -23 %
Merk: Starbrite Model: 31400DG
..
€9,95 €12,95
Excl. BTW:€8,22
Merk: International Model: IN-BCSUPCL.5
Super Cleaner doet zijn naam eer aan en verwijdert heel gemakkelijk was, olie en vervuiling. Super Cleaner ontvet en reinigt zonder beschadiging van de gelcoat of geschilderde oppervlakken. Reinigen met de hand of door gebruik te maken van een hogedrukspuit...
€12,87
Excl. BTW:€10,64
Boottapijt Reiniger met PTEF 650 ml
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Starbrite Model: 88922DGP
Boottapijt Reiniger met PTEFLost vuil en olie- en vetvlekken op. Ontwikkeld om vieze luchtjes te laten verdwijnen. Schuimend effect zorgt ervoor dat vuil omhoog komt en weggespoeld kan worden. PTEF polymeren hechten zich aan het oppervlak en vormen een beschermlaag die vlekken en schade door UV-stra..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 105


Schoonmaak


Ook op boten moet er regelmatig onderhoud worden gepleegd en daarbij hoort het schoonmaken van het vaartuig natuurlijk ook bij. Dit gaat net wat anders dan in bijvoorbeeld huizen. Bij Tijssen Watersport bieden wij diverse onderhoudsartikelen voor op boten. Bekijk hierboven ons aanbod!


Schoonmaakmiddelen

Wij bieden vele schoonmaakmiddelen die speciaal voor boten zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonmaakmiddelen zoals aluminium reiniger, antislip dekreiniger, bootshampoo en antivries middel voor drinkwatersystemen. Daarnaast bieden wij ook alle schoonmaak accessoires die u daarbij nodig heeft. Bent u op zoek naar een goed product voor het reinigen van uw boot, maar weet u niet zo goed wat u hiervoor het best kan aanschaffen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons, een van onze specialisten helpt u graag verder. 


Verf en onderhoud

Het reinigen van een boot is slechts een klein onderdeel van het onderhoud wat er aan boten verricht moet worden. Bij het onderhoud van een boot komt namelijk veel meer kijken, een boot moet dan ook regelmatig worden onderhouden en soms zelfs opnieuw geverfd worden. Bij Tijssen Watersport bieden wij verschillende soorten bootverf, met elk een ander doeleinde/ resultaat. Zo bieden wij Vernis, Double coat, Epifanes, Waterlijnverf en Supergloss. Bent u benieuwd wat de verschillen zijn en welke bootverf het best geschikt is voor uw boot? Bekijk dan de verf en onderhoud pagina of stel uw vraag telefonisch of via de mail aan ons. 


Antifouling

Antifouling is niet voor iedereen een bekend begrip, maar toch zeer belangrijk in de botenwereld. Dit is namelijk een verzamelnaam voor maatregelen die worden genomen om te voorkomen dat uw boot wordt aangetast door micro organismen. En wat wordt er dan verstaan onder micro organismen zult u denken. Hierbij kunt u denken aan schaaldieren en algen. Daarnaast zorgt antifouling ervoor dat de snelheid van uw voertuig niet omlaag gaat en dat het brandstofverbruik niet verhoogt. Bij Tijssen Watersport bieden wij verschillende soorten antifouling, bent u benieuwd welke antifouling geschikt is voor uw boot? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag aan een van onze specialisten.