Menu
Uw winkelwagen

Trailers en toebehoren - Tijssen Watersport

HANDY TRAILER HEAVY
levertijd 5 a 9 dagen
HANDY TRAILER LIGHT
levertijd 5 a 9 dagen
NEUSWIEL WT 25
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Lankhorst Taselaar Model: 76733000
 Verzinkt.  Rubber wiel ° 195 mm met stalen naaf.  Capaciteit 360 kg.  Doorsnee buis 42 mm, uitwendig 48 mm. A = 520 mm. B = 254 mm...
€62,50
Excl. BTW:€51,65
NEUSWIEL WT 25S KANTELB.
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Lankhorst Taselaar Model: 76733001
 Verzinkt.  Rubberwiel Ï 195mm met stalen naaf.  Capaciteit 360 kg.  Ï buis in 42 mm uit 48 mm.  Voorzien van "|Swing up"| kantel mechanisme voor eenvoud en gemak in bediening. A = 520 mm. B = 254 mm...
€83,95
Excl. BTW:€69,38
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 22


Trailers en toebehoren

Welkom op de pagina trailers en toebehoren. Op deze pagina vind je verschillende soorten aanhangers/ trailers en de toebehoren die wij aanbieden. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

 

Aanhangers

Een aanhanger is een handig hulpmiddel om zware goederen te vervoeren, zoals bijvoorbeeld een rubberboot. Ben je op zoek naar een aanhanger en/of traileronderdelen? Bij Tijssen Watersport kun je een handy trailer aanschaffen die volledig gemaakt is van roestvrijstaal . Hierdoor kan de trailer veel gewicht hebben en is het een duurzaam product dat jaren meegaat. De trailer is gemakkelijk te demonteren waardoor het compact meegenomen kan worden. Daarnaast kun je bij Tijssen Watersport ook de toebehoren aanschaffen. Dit zijn bijvoorbeeld neuswielen, trailer stekkers, transport neuswielen, trailerlieren en spanbanden. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig te gebruiken.

 

Neuswielen

Voor het transport van rubberboten heb je natuurlijk een aanhanger met wielen nodig. Voor het evenwicht en om goed te kunnen manoeuvreren, beschikken de meeste aanhangers over een neuswiel. Dit zijn neuswielen van een metalen naaf omgeven met een rubber band. De neuswielen hebben een capaciteit van 360 kg waardoor ze uitstekend geschikt zijn om kleinere rubberboten mee te vervoeren. Ook zijn de wielen voorzien van een kantelmechanisme dat zorgt voor eenvoud en gemak in de bediening. Bij Tijssen Watersport leveren wij neuswielen die bevestigd kunnen worden aan de voorste draaggreep. Ze zijn inklapbaar en hebben dus een minimale afmeting. Deze zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en werken ook goed in combinatie met opklapbare hek transportwielen.

 

Trailer lieren

Deze trailerlieren zijn erg populair omdat dit het transport van boten veel lichter maakt. De trailerlieren zijn voorzien van een vrijloopstand en een ratelstand in 1 richting. We verkopen bijvoorbeeld de trailerlier WT 83-08 die 5 standen heeft, waarmee je op een eenvoudige en snelle manier je boot op de trailer laadt. Optioneel kan hier een trailer stekker voor besteld worden. Een voorbeeld hiervan is de Trailer stekker 13-Pin 12V.

 

Spanbanden

De spanbanden worden bij Tijssen Watersport verkocht met gespen en in veel verschillende maten. Spanbanden kun je snel en veilig aanschaffen in onze webshop of in onze winkel. Daarnaast ben je bij Tijssen Watersport altijd welkom om advies op te vragen over onze producten. Bekijk ons aanbod spanbanden direct.

 

Overige vragen over aanhangers en toebehoren?

Heb je vragen over onze aanhangers en toebehoren of misschien een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ons adres is: Zijlbaan 10, 2352 BN te Leiderdorp. Neem gerust een kijkje online of in de winkel en vragen zijn altijd welkom. Leuke tip voor de avonturiers: het is ook mogelijk om voor de deur aan te meren met je boot. We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou.