Menu
Uw winkelwagen

Spinlock


Spinlock is marktleider op het gebied van valstoppers en reddingsvesten. Tijssen Watersport is officieel dealer van Spinlock en heeft een uitgebreid assortiment in de winkel hangen.

Jaarlijkse trainingen van de Spinlock reddingsvesten zorgen er voor dat we bij Tijssen volledig up to date zijn van de laatste ontwikkelingen en u optimaal kunnen adviseren over welk reddingsvest de juiste is voor u.


Voor vraagstukken als 150N of 275N reddingsvesten, of de functie van spatwaterkappen of flitslichten kunt u gewoon even bellen voor het juiste advies.Spinlock is leverancier van alle Volvo Ocean schepen voor zowel valstoppers als reddingsvesten. Deze samenwerkingen zorgen er voor dat Spinlock reddingsvesten op de markt heeft gebracht welke uitermate comfortabel zitten en een maximale veiligheid bieden. 

Het nieuwste product is het Spinlock Vito automatisch reddingsvest. Dit vest is speciaal ontwikkeld voor de Volvo Ocean race en is nu beschikbaar voor serieuze zeilers.

Voor zeilers die meer dagtochtjes maken is er het Deckvest Lite en Deckvest Lite+. Deze vesten hebben geen flitslicht of spatwaterkap maar zitten ontzettend comfortabel en zijn heel gemakkelijk aan te trekken.

 

Bel of mail voor meer advies over Spinlock reddingsvesten of lifelines!

 

Klik hier voor onze Spinlock producten.

Klik hier voor onze reddingsvesten van Spinlock.

Klik hier voor onze stagmeters van Spinlock.

Klik hier voor onze valstoppers en valgeleiders van Spinlock.