Menu
Uw winkelwagen

Kettingsloten

Er zijn geen producten in deze categorie.


Kettingsloten

Wilt u kettingsloten voor uw boot kopen? Dan bent u bij Tijssen Watersport zeker aan het juiste adres. Wij bieden een breed en divers scala aan verschillende sloten kettingsloten. Deze kettingsloten zijn gemakkelijk online te bestellen bij Tijssen Watersport!

 

Waarom een kettingslot

Een kettingslot is een slot wat ook vaak voor boten wordt gebruikt. U zult ze vaak terug vinden naast een buitenboordmotorslot. De meest effectieve manier van gebruik is een combinatie van diverse kettingsloten op verschillende plekken. Kettingsloten zijn vaak een van de redenen waarom dieven ervoor kiezen de desbetreffende boot toch maar niet stelen. Voor het forceren van kettingsloten is namelijk zeer luidruchtige apparatuur vereist. Zoveel geluid trekt erg veel aandacht en dit is precies wat dieven proberen te voorkomen. Daarnaast kost het forceren van kettingsloten de dief erg veel tijd. Dit is natuurlijk al helemaal het geval wanneer u een combinatie van meerdere kettingsloten op uw boot toepast. Bij twee verschillende sloten zal de dief al helemaal snel afgeschrikt zijn. Er staan dan namelijk twee verschillende slotmechanisme tussen hem en de boot.

 

Kettingsloten bij Tijssen Watersport

Bij Tijssen Watersport beschikken we over veel unieke kettingsloten. Deze zijn allemaal van goede kwaliteit voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld onze “Loop Chain SCM”. Dit multifunctionele anti-diefstal kettingslot is ideaal om diefstal te voorkomen. Deze kettingsloten beschikken over een beschermhoes tegen beschadiging, vijf sleutels inclusief LED Key, en een unieke lusbare ketting met een stick van 18 millimeter.

 

Veiligheid op uw boot

Bij Tijssen Watersport staat veiligheid op uw boot altijd op nummer één. Daarom bieden we naast verschillende kettingsloten ook nog allerlei andere veiligheidsmiddelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld rubberboten, hondenvesten, lenspompen of reddingsvesten. Erg handig als er iets fout gaat op de boot of voor als u in het water terecht komt. Neem gerust een kijkje in ons brede assortiment aan veiligheidshulpmiddelen!

 

Vragen over onze kettingsloten of overige spullen?

Heeft u na deze informatie nog vragen over onze kettingsloten of overige artikelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.