Menu
Uw winkelwagen

Scout

Scout produceert en verkoopt antennes voor gebruikers in o.a. de nautische sector. Alle producten worden gemaakt in Italië. Scout producten krijgen extra zorg bij elke stap van de productie.


Kwaliteit

Alle materialen gebruikt in de productie zijn de alleen beste materialen om gegarandeerd afhankelijke antennes te produceren. Alle kabels, connectors en andere componenten zijn voorzichtig geselecteerd voor antennes van topkwaliteit met een hoge ontvangst en krachtige zending, geweldige afscherming, hoge weerstand onder alle omstandigheden en uitzonderlijke resonantie. Elke antenne moet doen aan de eisen om de kwaliteitscheck te doorstaan. Hierdoor behoudt en bereikt Scout de hoogste kwaliteit.


Design

Een essentieel element van het produceren in Italië, is de grote zorg voor ontwerp. Scout ontwerpen hun antennes met scpeciale aandacht voor stylistische details. Alle componenten zijn gemaakt met de functionaliteit en aesthetica van het eindproduct in gedachten. Scout antennes krijgen een speciale verflaag met een anti-UV filter zodat de kleur zolang mogelijk mooi en glanzend blijft. Hierdoor heeft Scout antennes die lang meegaan en er mooi uitzien.


Klik hier voor onze Scout producten.