Menu
Uw winkelwagen

Kaartkussens

Er zijn geen producten in deze categorie.

Ben je op zoek naar een kussen die niet alleen handig, maar ook erg uniek is? Dan zou je kunnen overwegen om een kaartkussen aan te schaffen. Met behulp van een kaartkussen zorg je voor een comfortabele sfeer en dient het als hulpmiddel om jouw vaargebieden beter in kaart te brengen. Deze kussens zijn uitgesneden kaarten van ANWB waterkaarten en zijn goed wasbaar. Natuurlijk zijn onze kaartkussens verkrijgbaar in verschillende varianten. Een voorbeeld van een van onze kaartkussens is het Kaartkussen Alkmaar. Dit kaartkussen is uiteraard waterbestendig,geeft jouw favoriete omgeving aan en dient ter oriëntatie wanneer je een vaartocht maakt. Dit product is zowel voor buiten als voor binnen geschikt. Bekijk welke van de kussens het best bij jou past en wellicht ontdek je nieuwe omgevingen met behulp van een kaartkussen. Bekijk ons assortiment voor alle varianten van kaartkussens. Bij Tijssen Watersport vind je het ideale product waar je op zoek naar bent.


Kaartkussens bestellen

Wil jij een van onze kaartkussens bestellen? Bekijk dan ons assortiment aan kaartkussens en bestel direct! Het bestellen van dit product kan  gemakkelijk via onze webshop. Wij bieden vele soorten kaartkussens aan met verschillende gebieden erop. Ook kun je via de webshop veilig en gemakkelijk betalen met iDeal, creditcard of overboekingen. Nadat jouw order is geplaatst kun je verwachten dat de levertijd 3 á 4 dagen is. Heb je geen zin om te wachten op jouw product? Dan hebben wij nog een oplossing! Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten in onze winkel op te halen. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het zoeken van het ideale product dat bij je past.Kaartkussens kopen of overige vragen over andere kombuis en comfort artikelen?

Wil jij een kaartkussen bestellen of heb jij misschien een andere vraag over onze producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.