Menu
Uw winkelwagen

Watertank - Tijssen Watersport

Binnentank 100 ltr voor 18033
levertijd 5 a 9 dagen
Binnentank 150 ltr voor 16656
levertijd 5 a 9 dagen
Binnentank van 18031 (50 ltr)
levertijd 5 a 9 dagen
Binnentank voor boegmodel 16658
levertijd 5 a 9 dagen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4


Tanks

Ook op zee wil je schoon drinkwater kunnen drinken, het zeewater is natuurlijk erg zout en zit vol met bacteriën. Een goede manier om schoon drinkwater mee te nemen op zee is met behulp van watertanks. Bij Tijssen Watersport hebben wij flexibele watertanks en toebehoren, bekijk ons assortiment en bestel direct jouw watertank!


Flexibele watertank kopen

Bij ons kun jij jouw Flexibele watertank kopen. Dit is een sterke flexibele watertank van topkwaliteit. Doordat deze watertank zacht en flexibel is, is het erg makkelijk om deze mee te nemen op jouw vaartuig en neemt het weinig ruimte in beslag. Ook kunnen de flexibele watertanks op plekken worden geplaatst waar harde watertanks misschien niet geplaatst kunnen worden, dit komt doordat vaartuigen vaak kleine apart gevormde ruimtes hebben. Doordat deze flexibele watertank een dubbelwandige constructie heeft, is het onderhoud ervan erg eenvoudig. De binnenzak kan gemakkelijk uit de buitenzak gehaald worden voor inspectie en grondige reiniging. Verder heeft de watertank een hoes die waterdicht is en scheuren en beschadigingen voorkomt. Deze flexibele watertank is verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk van 50 liter, 100 liter, 120 liter, 150 liter en 200 liter! Het is maar net wat jij zelf prefereert. Bekijk ons assortiment voor foto’s van de flexibele watertanks en eventuele andere toebehoren.


Water tanks en toebehoren bestellen

Bij Tijssen Watersport kan je gemakkelijk en snel een nieuwe watertank voor aan boord bestellen. Deze betaal je veilig met iDeal, Creditcard of overboekingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten in onze winkel op te halen. Nadat jouw order is geplaatst via de webshop, doorloopt de bestelling diverse stadia voordat jij de bestelling in ontvangst kunt nemen. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe watertank zo snel mogelijk wordt bezorgd. Aarzel niet langer en bestel jouw flexibele watertank direct!


Flexibele watertank kopen of overige vragen over watertanks?

Wil jij een watertank bestellen of heb jij misschien een andere vraag over onze flexibele watertanks of andere producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.