Menu
Uw winkelwagen

Verwarming

Merk: TECH Model: 00401605
Koud, vochtig, winderig...... deze petroleum kachel zorgt in de kajuit voor warmte. Als het erop aankomt wel 17 uur achtereen op de hoogste stand. Boven op de kachel is plaats om een bijvoorbeeld een ketel warm te houden. In combinatie met de Technautic paraffine brandt deze kachel uitermate schoon ..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1


Verwarming


Kachel bestellen boot

Een kachel voor je boot bestellen is de ideale oplossing om ook tijdens koude periodes te kunnen genieten van je boot. Dankzij een kachel blijft je boot ten alle tijden lekker warm. Maar vergis je niet, ook in de zomer kan het verrassend koud zijn op het water. Bij Tijssen Watersports kan je terecht voor een kachel en alle andere benodigde artikelen om je vaarseizoen te verlengen.


Voordelen van een kachel

Een kachel op je boot brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt een kachel er bijvoorbeeld voor dat je het niet koud krijgt op het water. Dit houdt in dat je ook tijdens koude periodes het water op kan. Door een kachel te bestellen voor je boot verleng je dus eigenlijk jouw vaarseizoen. Een kachel is niet alleen praktisch maar zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer aan boord. Denk maar eens aan een petroleumkachel die naast warmte ook een romantische rode gloed geeft. Bij Tijssen Watersports kan je eenvoudig online een kachel bestellen voor jouw boot.


Foetsie petroleum kachel

Een goede optie bij Tijssen Watersports is de Foetsie petroleum kachel. Deze kachel genereert warmte door kerosine te verbranden. Een andere naam voor kerosine is petroleum, vandaar de naam petroleumkachel. De manier waarop een petroleum kachel werkt is dat de vlam afkomstig is van een lont waarvan de onderkant in petroleum wordt gedompeld. Hierdoor ontstaat de vlam en dit zorgt voor verwarming. Een kachel bestellen voor je boot kan gemakkelijk bij Tijssen Watersports. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.


Stor-Dry vent.-kachel ALU. 220V

De Stor-Dry luchtontvochtiger doet meer dan alleen verwarmen. In de vochtige winterperiode bestrijdt dit product vochtproblemen zoals schimmel, meeldauw en muffe geuren. Deze luchtdroger met dubbele werking maakt gebruik van een verwarmingselement om te verwarmen en een interne ventilator om de lucht te laten circuleren. Bestel jouw ideale kachel eenvoudig bij Tijssen Watersports.


Kachel bestellen boot of overige vragen?

Wil jij een kachel bestellen of heb je misschien een vraag over onze andere producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.