Menu
Uw winkelwagen

Interieur - Tijssen Watersport

41217 - Welcome - Blue On Board - 1 pc
levertijd 5 a 9 dagen
41225 - Welcome - Pirate - 1 pc
levertijd 5 a 9 dagen
41236 - Welcome - Work Less - 1 pc
levertijd 5 a 9 dagen
41243 - Welcome Kids - Skull - 1 pc
levertijd 5 a 9 dagen
41244 - Welcome Kids - Enjoy Sea - 1 pc
levertijd 5 a 9 dagen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 101


Interieur 

Ook voor jouw vaartuig wil je natuurlijk dat de inrichting er leuk uit ziet. Daarom heeft Tijssen Watersport allerlei meubels, decoratie en huishoudelijke producten die speciaal gemaakt zijn voor vaartuigen. Interieur voor jouw boot bestel je bij Tijssen Watersport!


Interieur boot

Bij Tijssen Watersport bieden wij verschillende soorten interieur voor allerlei vaartuigen aan. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat jij alles geheel kan inrichten naar jouw eigen smaak. Van decoratie zoals kussens en scheepsbellen tot aan huishoudelijke producten van prullenbakken tot aan dienbladen.


Decoratie boot

Om de inrichting van jouw boot een beetje gezellig te maken, is de decoratie erg belangrijk. Dit is namelijk datgene wat sfeer brengt in het vaartuig, ook maakt decoratie jouw boot eigen. De Welcome - On Board Round - Brown is een deurmat die jou en jouw gasten een hartelijk welkom heet aan boord, door de ronde vorm past het perfect bij de meestal ronde vormen van een vaartuig. Als je liever voor een wat strakker design wilt gaan, is het uiteraard ook mogelijk om een rechthoekige deurmat te nemen. Ook hebben wij leuke kussens, geheel in stijl van een schip, het Waterproof Cushion - Blue Navy is een marineblauw kleurig kussen met een touw voor de sier.


Huishouding boot

Tijssen Watersport heeft ook erg praktische producten voor in de keuken. De 2-glazenhouder is handig voor als je jouw glas even wilt neerzetten. Op zee kan een vaartuig namelijk nogal bewegen, zeker als het stormt is deze glazen houder erg handig zodat jouw glas stabiel blijft staan. Deze houder is geschikt voor 2 glazen. Als je met meerdere personen op een vaartuig bent, hebben wij ook grotere glazen houders voor bijvoorbeeld 4 glazen tegelijk. Naast onze glazen houders, hebben wij ook allerlei andere houders voor bijvoorbeeld borden en bestek.


Interieur kopen of overige vragen over boot interieur?

Wil jij boot interieur bestellen of heb jij misschien een andere vraag over onze decoratie of andere producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.