Over Tijssen Watersport


Hoe het begon
Tijssen Watersport is al sinds 1969 een begrip in de regio. Ooit begon het familiebedrijf in Zoeterwoude, als een jachtwerf met daarbij een watersportwinkel. In 2006 werd de winkel uitgebreid en verhuisden we naar de Zijlbaan in Leiderdorp.
Ben je benieuwd naar de complete geschiedenis van de winkel? We hebben een samenvatting gemaakt aan de hand van uniek beeldmateriaal. Van zwart-wit foto’s tot moderne kiekjes.  Ga met ons mee terug in de tijd!

Onze winkel
In Leiderdorp vind je onze ruim opgezette watersportwinkel, inmiddels een modern bedrijf waar je niet uitgekeken raakt. Wil je een digitaal rondje lopen? Dat kan met de 360 graden-tour door onze winkel. Klik hier om vanachter je eigen computer onze winkel te zien. 

Passie voor watersport
Het ervaren Tijssen-Team is gespecialiseerd in allerlei uiteenlopende watersporten en de benodigde artikelen. Ons team weet als geen ander wat service is en denkt graag met je mee bij de aanschaf van een product. Eerlijkheid en persoonlijke service staan bij ons voorop. Daarnaast verstaan wij een aantal bijzondere ambachten, zoals het walsen van staaldraad en het splitsen van alle mogelijke lijnen. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom dan eens kijken. Onze werkbank staat gewoon in de winkel.

Zelfs met ons uitgebreide aanbod is het mogelijk dat het product wat u zoekt niet aanwezig is in de winkel. Wij gaan met u op zoek naar een passend alternatief en zoeken uit wat de mogelijkheden tot bestellen zijn bij onze leveranciers. 

De voordelen op een rij:
  • De winkel is gemakkelijk te bereiken.
  • Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Je kunt zelfs voor de deur afmeren met je boot.
  • Er is een speelhoek voor de kinderen.
  • Je kunt ter plekke zien hoe wij  touw en staaldraad bewerken
  • Op dezelfde locatie vind je Zeilmakerij Troost (1e etage)