Menu
Uw winkelwagen

Onderhoud en reparatie

Heeft u vragen over het onderhoud of reparaties aan uw boot? Bij Tijssen Watersport beschikken we over alle benodigde kennis en artikelen om u verder te helpen. 


Verder beheren wij verschillende schuur-, wax-, polijst- en poetsmachines, welke voor € 15,- per dag te huren zijn. Bij het ophalen leggen wij precies uit hoe de machine werkt, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt om de boot weer in perfecte staat te brengen. Bij het poetsen met een poetsmachine raden wij aan de producten van RIWAX te gebruiken. De gehele lijn RIWAX-producten is speciaal ontwikkeld om verweerd lakwerk of polyester zijn oude glans terug te geven en om de boot te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wij adviseren u graag over welke producten u het beste kunt gebruiken!


Reserveer de machines tijdig om teleurstelling te voorkomen. 


Ook voor alle andere onderhouds- of reparatieklussen kunnen wij u van advies voorzien. Veel doen wij in eigen beheer, maar voor sommige klussen is een gespecialiseerde, externe partij nodig. Tijssen Watersport beschikt over een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren specialisten op ieder gebied en waar nodig kunnen we voor u contact leggen met deze personen.