Menu
Uw winkelwagen

Botenwinkel

Welkom bij Tijssen Watersport! De beste boten winkel van heel Nederland! Wij beschikken over alles wat uw boot nodig heeft. Tijssen Watersport is namelijk de ideale winkel voor alle accessoires voor uw boten. Neem gerust een kijkje in ons assortiment! Wij garanderen dat er voor elke bezoeker wel wat tussen zal zitten.


Over Tijssen Watersport

Tijssen Watersport is te vinden in Leiderdorp. Het is onder de liefhebbers een zeer geliefde boten winkel waar u niet zomaar uitgekeken raakt. Het is namelijk DE boten winkel voor al uw boot accessoires. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf uw eigen computer een rondje door onze boten winkel te lopen! Klik hier voor de 360 graden-tour. Onze boten winkel is zeer goed bereikbaar. U zou zelfs met de boot kunnen komen om vervolgens voor de deur aan te meren.


Assortiment van Tijssen Watersport

Tijssen Watersport is de perfecte winkel voor alle accessoires voor uw boten. Wij bieden een divers scala aan diverse producten. Van prachtige boot decoratie tot aan buitenboordmotoren. Zo kunt u bij ons zeker terecht voor:


Boot accessoires online winkel

Boot accessoires zijn naast comfortabel soms ook onmisbaar wanneer u er met de boot op uit trekt. Alle verschillende boot accessoires zijn te vinden in het ruime assortiment van Tijssen Watersport. Zo vindt kun in onze boten winkel bijvoorbeeld de onmisbare accessoires als reddingsboeien, brandblussers of noodsignalen. Daarnaast bieden we bij onze boten winkel ook boten accessoires die uw leven comfortabeler zullen maken. Denk hierbij aan boot decoratie, een gasinstallatie of kussens. Neem gerust een kijkje ons diverse assortiment!


Vragen over onze boten winkel?

Wilt u graag boot accessoires bestellen of heeft u vragen over onze boten winkel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.