Menu
Uw winkelwagen

Besto


Besto kan voor hun producten de hoogst mogelijke kwaliteit handhaven. Elk jaar wordt het kwaliteitssysteem en het personeel getest en onderzocht door Bureau Veritas, een onafhankelijke instelling. Dit zorgt de productie van comfortabele, aantrekkelijke, hoge kwaliteit en veilige reddingsvesten. Besto blijft hun zwemvesten en reddingsvesten perfectioneren. 


Om u aan een passend reddingsvest te helpen hebben wij een paar tips op een rijtje gezet:

  • Koop een reddingsvest dat past bij de activiteit die u plant. Elk reddingsvest heeft een andere hoeveelheid aan drijfvermogen. Een reddingsvest met 100N heeft minder drijfvermogen dan een reddingsvest met 275N.
  • Een reddingsvest wordt gemaakt in gewichtsklassen. Zorg ervoor dat u een reddingsvest aanschaft dat past bij uw gewicht.
  • Een reddingsvest moet comfortable zitten en u moet vrij kunnen bewegen. Voor kinderen moet u geen te groot reddingsvest aanschaffen.
  • Bij de aanschaf van een reddingsvest houdt in uw achterhoofd dat kleding het reddingsvest kan tegenwerken. Probeer daarom rekening te houden met de kleding die u draagt op het water.


Besto is goedgekeurd door de volgende instellingen:

TNO Holland
Fleetwood testing laboratory UK
Dutch Shipping Inspectorate
Bureau Veritas Rotterdam / Parijs
Force Certification A/S Danmark


Om zolang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw reddingsvest, heeft uw vest goede zorg nodig. Wij werken samen met een erkend bedrijf voor het keuren van reddingsvesten. De vesten die bij ons ter keuring worden aangeboden, worden door dit bedrijf gekeurd en als ze inderdaad veilig worden bevonden weer inclusief certificaat bij onze winkel gebracht.


Keuring reddingsvest:

  • 35,00 incl. BTW en verzendkosten en materiaal


Let op: Sommige vesten en vlotten wijken af van het standaardmateriaal en in deze gevallen kunnen er extra kosten verbonden zijn aan de keuring. Dit wordt bij het brengen van het vest met u overlegd.


Klik hier al voor onze Besto producten.

Klik hier voor onze Besto zwemvesten.

Klik hier voor onze Besto reddingsvesten.

Klik hier voor onze Besto reddingsmiddelen.

Klik hier voor onze Besto reddingsboeien.

Klik hier voor onze Besto hondenvesten.