Menu
Uw winkelwagen

Radarreflector

Merk: Lankhorst Taselaar Model: 21653001
Oppervlakte 2 m¦. Ï: 50 mm. Lang: 585 mm. Gewicht: 475 gram. Met voet voor dekbevestiging...
€72,95
Excl. BTW:€60,29
MOBRI RADAR REFLECTOR S4
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Lankhorst Taselaar Model: 21653003
Oppervlakte 4 m¦. Ï: 100 mm. Lang: 590 mm. Gewicht: 880 gram. Met hijsogen...
€106,95
Excl. BTW:€88,39
MOBRI RADARREFL. M3 ZWART
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: Lankhorst Taselaar Model: 21653007
Geschikt voor motorboten. Voorzien van voet met snelsluiting, zodat makkelijk en snel te verwijderen. Oppervlakte: 3 m¦. Observatie afstand: meer dan 3 zeemijlen. Afm.: 100 x 380 mm. Gewicht: 775 gram...
€106,95
Excl. BTW:€88,39
Radarreflector achtvlakkig 3m2
levertijd 5 a 9 dagen
Radarreflector achtvlakkig 5m2
levertijd 5 a 9 dagen
Radarreflector achtvlakkig 7m2
levertijd 5 a 9 dagen
Radarreflector motorboot 2m2
levertijd 5 a 9 dagen
Radarreflector zeilboot 2m2
levertijd 5 a 9 dagen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8


Radarreflectoren

Radarreflector kopen

Wil jij een radarreflector bestellen? Dan ben je bij Tijssen Watersports aan het juiste adres. Een goede radarreflector is onmisbaar op elke boot. Een radarreflector verbeterd namelijk je zichtbaarheid voor al het andere vaarverkeer. In het assortiment van Tijssen Watersports zijn verschillende soorten radarreflectoren die allemaal geschikt zijn voor de pleziervaart. Via de website van Tijssen Watersports kan je eenvoudig een radarreflector kopen.

 

Belang van een radarreflector

Bij Tijssen Watersports kan je eenvoudig een radarreflector bestellen. Het hebben van een radarreflector aan boord is van groot belang bij het varen op ruime wateren. Op sommige wateren zoals de Westerschelde is het zelfs verplicht. In het BPR staan alle verkeersregels voor de Nederlandse binnenwateren. Hierin kan je ook vinden op welke wateren je verplicht bent om een radarreflector aan boord van je boot te hebben. Buiten het feit dat een radarreflector soms verplicht is, is het ook bevorderlijk voor de veiligheid van uzelf en anderen. Het doel van een radarreflector is om je zichtbaarheid op de radar van andere boten en schepen te vergroten. Bij sterke zeegang en slecht weer ben je met het blote oog bijna niet te zien. Met een radarreflector verklein je dus de kans op een aanvaring. Ga je varen op ruime wateren, dan is een radarreflector essentieel. Bij Tijssen Watersport kan je eenvoudig online een radarreflector bestellen.

 

Hoe werkt een radarreflector?

Uiteraard heeft een radarreflector geen nut zonder een radar. Een radar is een apparaat dat objecten kan detecteren en dus ook de locatie kan bepalen. Dit alles is mogelijk met behulp van radiogolven. Deze radiogolven worden door bijna alle objecten teruggekaatst. Hierdoor ontvangt de radarinstallatie een zeer zwak signaal. Een radarreflector versterkt dit signaal doordat het signaal niet in elke richting wordt teruggekaatst, maar alleen richting de radarinstallatie. Veel schepen en boten worden om deze reden voorzien van een radarreflector. Bij Tijssen Watersports kan je eenvoudig een radarreflector kopen voor een mooie prijs.

Navigatie-hulpmiddelen

Veel boten zijn niet voorzien van een radarinstallatie. Toch kan het handig zijn om te beschikken over andere navigatie-hulpmiddelen. Bij Tijssen Watersports kan je gelukkig ook terecht voor spullen zoals een verrekijker en een kompas. Neem gerust een kijkje in het brede assortiment van Tijssen Watersports.

 

Radarreflector kopen of overige vragen?

Heeft u na deze informatie nog vragen over een vuilwaterpomp? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.