Menu
Uw winkelwagen

Fokrollers

Er zijn geen producten in deze categorie.


Welkom op de pagina fokrollers. Op deze pagina vind je informatie over deze producten en worden er een aantal producten uitgelicht.


Fokroller


Een fokroller is een handig instrument om de fok (het zeil van een zeilschip) kleiner of groter te maken door het op te rollen. Ook is dit systeem erg gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk te hanteren. Het gebruiksgemak van de fokrollers maakt zeilen voor jou een stuk eenvoudiger en minder belastend. Daarnaast zorgt dit product ook dat zeilen veiliger wordt, omdat het niet meer nodig is om je voordek te betreden wanneer je het zeil aan de voorkant wilt strijken. Wij bieden je verschillende fokrollers aan die zorgen voor een goede uitrusting bij het zeilen.


Fokroller kopen

De Fokrollers zijn gemaakt van roestvrij stalen lagers, bijvoorbeeld voor open boten. Een van onze meest verkochte en populaire fokrollers is de SB Fokroller.  Deze fokroller heeft een enkele lijn die wordt gebruikt om de fok weg te rollen. Daarnaast verkopen wij ook de uitgebreide variant; de SB fokroller met hijsbare valwartel. Bij het kopen van een fokroller is het van belang dat je de juiste afmetingen van je boot achterhaalt om een bijpassende fokroller te kiezen.

Wij bieden diverse soorten fokrollers op onze website en in onze winkel die van uitstekende kwaliteit zijn.

Bij Tijssen Watersport hebben wij een ruim assortiment aan boot accessoires, waaronder deze fokrollers. Naast het bestellen online, kan je gerust onze fysieke winkel in Leiderdorp bezoeken. Onze medewerkers adviseren je met veel plezier. Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze winkel. Voor andere tools, zoals een rolfoksysteem kun je onze pagina over rolfoksystemen bezoeken.


Overige vragen over fokrollers?

Heb je vragen over onze fokrollers of misschien een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ons adres is: Zijlbaan 10, 2352 BN te Leiderdorp. Neem gerust een kijkje online of in de winkel en vragen zijn altijd welkom.