Menu
Uw winkelwagen

Staaldraad accessoires

Merk: ONDE Model: VR7925
..
€0,56
Excl. BTW:€0,46
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 95


Staaldraad accessoires

Staaldraad is een kabel die bestaat uit stalen draden die rond een kern geslagen zijn. Staaldraad is uitstekend geschikt voor hijswerk, lieren en liften. Erg handig dus voor op en rondom uw eigen boot. Ook buiten de boot kent staaldraad erg veel toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een schaduwdoek, het gebruik in een stal of in en om het huis, bijvoorbeeld voor het ophangen van gordijnen of trapleuningen. Wij van Tijssen Watersports denken graag met u mee om de beste oplossing voor uw probleem te vinden. Komt u vooral eens langs bij onze ideaal gelegen winkel in Leiderdorp, of kijk gerust verder op de website van Tijssen Watersports.

 

Voordeel van staaldraad

Het voordeel van ons staaldraad ten opzichte van ons andere touw is dat staal een grotere trekkracht per oppervlakte-eenheid kan opnemen. Bovendien rekt en krimpt staaldraad niet door de luchtvochtigheid, alleen door een verandering in de temperatuur. Tot slot is staaldraad een materiaal waarvan de eigenschappen onder controle zijn tijdens de productie. Op het staaldraad op maat bij Tijssen Watersport kunt u dus altijd rekenen!

 

Staaldraad op maat

Wij bij Tijssen Watersport kunnen voor u al het mogelijke staaldraad op maat persen, walsen en knijpen. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld nieuwe verstaging, stuurbekabeling en nog veel meer. Kom vooral eens langs bij onze winkel in Leiderdorp met de benodigde afmetingen of met een voorbeeld zodat wij samen aan de slag kunnen gaan!

 

Staaldraad accessoires

Met alleen staaldraad op maat komt u waarschijnlijk niet ver, vandaar dat u bij Tijssen Watersport ook terecht kunt voor alle benodigde staaldraad accessoires. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lashulzen, een eindstop en elastiek rammen. Neem eens een kijkje in ons brede assortiment!

 

Vragen over staaldraad of een van onze accessoires?

Heeft u na deze informatie nog vragen over staaldraad op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.