Menu
Uw winkelwagen

Kabelschaar

Er zijn geen producten in deze categorie.


Kabelscharen

Ben jij op zoek naar een kabelschaar die een topprestatie levert? Dan weet Tijssen Watersport precies wat je nodig hebt! Al onze kabelscharen hebben een betrouwbaar imago en zijn bedoeld om staal, aluminum en koper draden af te knippen zonder deze te vervormen. Deze kabelscharen zijn te verkrijgen in verschillende maten zodat u de kabelschaar vindt die bij u past.

 

Kabelschaar online kopen

Bij Tijssen Watersports proberen we het je zo makkelijk mogelijk te maken en zijn wij ervan verzekerd dat u de kabelschaar vindt waar je op zoek naar bent. Natuurlijk kunt u langskomen in de fysieke winkel, maar een kabelschaar online kopen is ook een optie. Een voorbeeld van een van onze top kabelscharen is de C12 Draad- en kabelschaar max 10mm. Met behulp van deze kabelschaar kunt u gemakkelijk draden knippen en kunt u levenslang genieten van dit topproduct. Ook zijn de onderdelen van dit product vervangbaar en is het product voorzien van lichte handgrepen die zorgen voor een optimale ervaring. Daarnaast hebben wij ook de C16 Draad- en kabelschaar max 16mm. Dit product is in staat om een nauwkeurige snede te maken zonder het materiaal te beschadigen. Dit komt door de geharde stalen messen met een driehoek knipsysteem. Ook dit product heeft lichte handgrepen en is zeer gebruiksvriendelijk.

 

Kabelschaar kopen bij Tijssen Watersport

Wanneer u een kabelschaar online wilt kopen kunt u dit gemakkelijk en veilig doen via onze webshop. Hier kun je op verschillende manieren betalen. Denk hierbij aan iDeal, creditcard of overboekingen. Mocht je nog steeds niet weten welke kabelschaar je nodig hebt voor een bepaalde klus, kun je terecht bij een van onze medewerkers in de winkel. Wanneer je kiest om een kabelschaar online te kopen via de webshop zul je rekening moeten houden met een levertijd van 3 á 4 dagen.

 

Kabelschaar kopen of overige vragen over kabelscharen en ander gereedschap?

Wil jij een kabelschaar bestellen of heb jij misschien een andere vraag over ons gereedschap of andere producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.