Menu
Uw winkelwagen

Ankerlieren

Er zijn geen producten in deze categorie.

Heb jij nog een ankerlier nodig voor bij jouw anker? Dan ben je bij Tijssen Watersport aan het juiste adres, wij verkopen naast onze ankers ook ankerlieren, ankerlijnen en allerlei andere producten geschikt voor vaartuigen.


Ankerlieren

Een ankerlier is een werktuig dat gebruikt wordt in combinatie met een ankerketting of een staalkabel. Een lier bestaat uit een trommel, ook wel windas genoemd en deze is verbonden met een overbrenging en een aandrijving. Ankerlieren kunnen worden aangedreven door verschillende motoren, denk hierbij aan een elektromotor, hydromotor of een verbrandingsmotor. De ankerlier is vastgezet aan het schip en hiermee kan het anker worden opgehaald of neergelaten.


Ankerlieren kopen

Bij Tijssen Watersport kun je verschillende soorten ankerlieren kopen. Een van de meest populaire producten op dit moment zijn de ankerlieren uit de Pro Serie van Lewmar. Dit is ook de beste keuze voor professionals. De geel uit RVS AISI 316 gefabriceerde Pro Serie is gemakkelijk in te bouwen en heeft een zeer goede belastbaarheid en levensduur. Ook heeft deze Pro serie een unieke functie, namelijk; als de spanning wegvalt, heeft de Pro Serie een manuele inhaak functie. Ook zijn deze producten efficiënt en betrouwbaar en kunnen ze werken met hoge snelheden. Een goed voorbeeld hiervan is de Pro Serie 700 6-7MM. Kortom, als jij een ankerlier wilt kopen, kun je gerust ons gehele assortiment bekijken en zijn wij ervan overtuigd dat jij vindt wat je zoekt. Daarnaast verkopen we ook de Lewmar Capstan C3. Dit is een control box die perfecte controle over jouw lijn geeft met een druk op de knop. Daarnaast is deze ook eenvoudig te installeren.


Overige vragen over ankerlieren?

Wil je een ankerlier bestellen en heb je nog een vraag over onze ankerlieren of misschien een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ons adres is: Zijlbaan 10, 2352 BN te Leiderdorp. Neem gerust een kijkje online of in de winkel en vragen zijn altijd welkom.