Menu
Uw winkelwagen

Servies


Als boot-eigenaar is er weinig beters voor te stellen dan de hele dag op het water door te brengen. Gezellig met vrienden borrelen op de boot, met het gezin er op uit... De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Hoe heerlijk ook, een dag (of een aantal dagen) weg met de boot brengt ook praktische problemen met zich mee. Iedereen zal zich voor kunnen stellen dat het meenemen van glazen of stenen borden de nodige risico's geeft. Gelukkig is er een stevig, veilig en mooi alternatief: melamine.


Bij Tijssen Watersport bieden wij u een groot assortiment onbreekbaar glaswerk, borden en keukenaccesores van dit hoogwaardige materiaal, ontwikkeld om het buitenleven plezierig en comfortabel te maken. Het melamine servies is shock-proof, vaatwasserbestendig en -niet onbelangrijk- vrij van het gevaarlijke stofje Bisfenol A. Zo zorgen onze melamine serviezen voor onvergetelijke en veilige avonturen in de boot, de tuin of op vakantie. 


Speciaal voor de watersporter zijn er een aantal prachtige serviezen ontwikkeld met nautische motieven. De sfeervolle borden, glazen, mokken, dienbladen, waterkannen zijn gemaakt voor op de boot, dus hebben een anti slip-rand en vallen dus niet zomaar om als de boot schommelt. Een must-have voor uw borrel of maaltijd op het water dus!

U kunt ervoor kiezen één servies te nemen waarin alles bij elkaar past, maar u kunt ook verschillende stijlen bij elkaar te matchen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus voor ieder is er een volledig gepersonaliseerd servies wat helemaal voldoet aan alle smaken en wensen. 


Klik hier voor ons assortiment servies