Menu
Uw winkelwagen

Talamex

Er zijn geen producten in deze categorie.

Talamex is de grootste internationale groothandel in watersportartikelen. De watersportartikelen van dit merk zijn vrijwel in elke watersportwinkel te verkrijgen. Natuurlijk kun je bij Tijssen Watersport de ideale producten van dit merk aanschaffen. Van ankers tot aan tanksystemen, bij ons vind je het allemaal. Bekijk daarom nu ons assortiment en bestel direct jouw ideale Talamex product!


Talamex

Bij Tijssen Watersport vind je vele artikelen van het merk Talamex, waaronder opblaasboten van hoogwaardige kwaliteit. Een voorbeeld van een van de populairste opblaasboten van Talamex is op dit moment de Talamex comfortline TLRA 270 ALU RIB. Deze boot heeft plaats voor 3 tot 4 personen. Daarnaast is deze boot uitgerust met een dikke stootrand en heeft meerdere handgrepen. Met deze opblaasboot zorg je ervoor dat je veilig op een tocht kunt gaan. Deze boot staat onder andere bekend door zijn stevige aluminium bodem en heeft zeer goede vaareigenschappen. Niet alleen opblaasboten van dit merk zijn ontzettend populair, maar ook de ankers. Een voorbeeld hiervan is het Talamex DC anker 40KG-88LB. Dit anker heeft een zeer goede houdkracht op vele ondergronden. Daarnaast zorgt het model van het anker ervoor dat er goed wordt ingegraven in de ondergrond. Dit product is ook uitstekend voor de meest voorkomende boegrollen op schepen.


Ben je op zoek naar een van de producten van Talamex? Dan ben je hier goed terecht gekomen. Bij Tijssen Watersport hebben wij voor iedereen het geschikte product. Ook het bestellen via de webshop is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor onze klanten. Het bestellen kan veilig en snel via verschillende bank methoden. Dit kan via iDeal, creditcard maar ook via overboekingen. Mocht je er niet uitkomen welk product bij jouw vaartuig past, kan je gerust langs de winkel komen. Onze collega’s staan je graag te woord.


Talamex producten kopen of overige vragen over ons assortiment?
Wil jij een Talamex producten bestellen of heb jij misschien een andere vraag over onze andere producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.