Menu
Uw winkelwagen

Zeilhandschoenen - Tijssen Watersport

Bipoly Gloves Hydrophobic Black L
levertijd 5 a 9 dagen
Bipoly Gloves Hydrophobic Black M
levertijd 5 a 9 dagen
Bipoly Gloves Hydrophobic Black S
levertijd 5 a 9 dagen
Frost Neoprene Gloves Black XXL
levertijd 5 a 9 dagen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 44


Handschoenen

Bij Tijssen Watersport bieden wij diverse zeilhandschoenen aan die jij goed kan gebruiken tijdens een van de tochten op jouw zeilboot. Deze zeilhandschoenen dienen ter bescherming en houden jouw handen ook nog eens warm. Deze handschoenen zorgen onder andere voor grip. Zeilhandschoenen zijn uitermate belangrijk, omdat je dan meer controle houdt aan de lijn en touwen waarmee je handelt. Daarnaast is dit een noodzakelijke investering voor professionele zeilers, maar ook voor beginners. Er zijn zeilhandschoenen met een dikkere stof en met een dunne stof. Het ligt eraan waar jouw interesses liggen en wij helpen je daar graag bij. Tijssen Watersport helpt jou graag!


Groot assortiment aan zeilhandschoenen

We bieden een ruim assortiment zeilhandschoenen aan. Hierbij verkopen wij verschillende merken zoals de Bipoly gloves hydrophobic. Deze zachte fleece gevoerde handschoenen zorgen er niet alleen voor dat uw handen warm blijven, maar zijn ook waterafstotend. Deze zijn dus ideaal voor wedstrijdzeilers. Daarnaast is bipoly de stof met een dubbele basislaag voor onder uw kust uitrusting. Ook als het nat is houdt de handschoen zijn warmtefunctie.


Zeilhandschoenen kopen

Wilt u zeilhandschoenen kopen die bedoeld zijn voor koude weersomstandigheden? Dan kunt u eens kijken naar de Free Gloves van het merk Magic Marine. Dit is een van de dikste en warmste neoprene zeilhanschoenen met leren grip. Dit zou de ideale handschoen zijn die u kunt kopen in onze webshop. In onze webshop kun je gemakkelijk en veilig uw zeilhandschoenen kopen. Nadat je een order hebt geplaatst via de website, doorloopt jouw bestelling diverse stadia doorheen voordat je de bestelling in ontvangst kunt nemen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw zeilhandschoen zo spoedig mogelijk worden bezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om langs te komen in de winkel en kan je het personeel om persoonlijk advies vragen. Wij helpen je graag!


Overige vragen over zeilhandschoenen?

Wil jij zeilhandschoenen aanschaffen of heb jij misschien een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ons adres is: Zijlbaan 10, 2352 BN te Leiderdorp. Neem gerust een kijkje online of in de winkel en vragen zijn altijd welkom.