Menu
Uw winkelwagen

Getijtafel

Dutch Tidal Heights-Streams
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: KELV Model: NLTIDES
NLTIDES De HP33D - NLTides editie 2016 levert officiÙle getijvoorspellingen voor alle belangrijke havens van Nieuwpoort in BelgiÙ tot List in Duitsland en stroomgegevens voor de zuidelijke Noordzee, het Nederlandse gedeelte van de Waddenzee, Wester en Oosterschelde, benedenrivieren en belangrijke h..
€32,50
Excl. BTW:€26,86
Merk: KELV Model: GER0001
Hoog en laag water getijden voor de Duitse bocht en hun stroomgebieden...
€3,35
Excl. BTW:€3,07
HP33 Waterstanden en stromen [2018]
levertijd 5 a 9 dagen
Stroomschuif Noordzee Zuid
Veel verkocht levertijd 5 a 9 dagen
Merk: KELV Model: NAU0040
STROOMSCHUIFKAARTEN Noordzee Zuid Een stroomschuifkaart bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet word..
€12,55
Excl. BTW:€10,37
Stroomschuif Waddenzee Oost
Veel verkocht levertijd 5 a 9 dagen
Merk: KELV Model: NAU0020
STROOMSCHUIFKAARTEN Wadden Oost Een stroomschuifkaart bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet worden..
€12,55
Excl. BTW:€10,37
Stroomschuif Waddenzee West
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: KELV Model: NAU0010
STROOMSCHUIFKAARTEN Wadden West Een bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet worden gezet op het aant..
€12,55
Excl. BTW:€10,37
Stroomschuif Westerschelde
levertijd 5 a 9 dagen
Merk: KELV Model: NAU0030
STROOMSCHUIFKAARTEN Westerschelde Een stroomschuifkaart bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet word..
€12,55
Excl. BTW:€10,37
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Getijtafel: Stroomschuif Waddenzee Oost, Gezeiten Kalender, Dutch Tidal Heights-Streams